Joulukalenteri 2019 – Luukku 15

Joulukalenteri 2019 - Luukku 15 1

Käännöspuolen tontuilla on tullut liikaa kiirettä ja pelien ohjeet on jouduttu suomentamaan konekääntäjillä. Operaatio kierrätettiin Joulupukin pajan Makedonian osastolle, joka sattuneesta syystä käänsi säännöt makedonian
kautta. Osaatko tunnistaa oikeat pelit?

Vihje: Kaikki ovat vuoden 2018 julkaisuja ja hittejä.

a. ”Jos aktiivisella soittimella on tarpeeksi bermber tallentaa avain tämän vaiheen aikana, heidän on tehtävä niin. Avainsanan luomiseksi aktiivinen pelaaja kuluttaa bermber-tunnusta IDmber-tunnuksesta ja palauttaa sen jaettuun tarjontaan. Sitten tämä pelaaja kumoaa kaikki avainmerkkinsä väärennettyyn puoleensa ja osoittaa, että avain on väärennetty.”

b. ”Metsän huumausaineiden liitto toimii saadakseen myötätuntoa metsäalueen eri olentoja kohtaan, jotka ovat tyytymättömiä nykyiseen tilaansa. Aina kun allianssi antaa myötätuntonsa, he voittavat pisteitä voitosta. Mitä enemmän myötätuntoa heillä on kartalla, mitä enemmän he voittavat pisteitä. Ihmisten myötätunnon saaminen vaatii kannattajia. Näitä kannattajia voidaan kohdistaa myös väkivaltaisiin kohteisiin, ja ne saavat aikaan aukkoja koko metsässä. Kun vihaa syntyy, allianssi muodostaa perustan. Perusteet antavat allianssille mahdollisuuden kouluttaa virkamiehiä ja lisätä heidän sotilaallista joustavuuttaan.”

c. ”Recording Workers – pelaajat voivat kaupungin keskustassa rekrytoida paikallisia asukkaita työllistämään työntekijöitä. tämä saattaa johtua siitä, että he uskovat, että pelaajan työntekijät ovat ahneita tai mukana epäilyttävissä tarjouksissa. kiireinen Työntekijät sijoitetaan pelaajan aluksella. Myöhemmin he voivat heittää heidät vankilaan ansaitsemalla 1 Hopea työntekijää kohden heidän ongelmistaan. Kohdistetut vastustajat voivat kuitenkin myöhemmin käydä Guardhousessa vapauttamista varten ne maksutta. Tämä on ensisijainen tapa palata työntekijöitä pelin aikana.”

Joulukalenterin vastausaika on päättynyt.

Luukun toteuttaja: Lautapeliopas. Suuret kiitokset!

Joulukalenterin vastausaika on vuoden 2019 loppuun asti. Jokainen oikea vastaus on piste loppuarvonnassa. Lue joulukalenterin tarkemmat säännöt ja ilmoita pelitoiveesivoittaessasi tästä.

Jätä kommentti

 

Copy link