Sponsoriksi Pöydällä Digital 2021 lautapelimessuille

Suomen ensimmäiset verkossa järjestettävät lautapelimessut etsivät sponsoreita! Haluatko sinä näkyä sadoille lautapeliharrastajille?

Launtaina 22.5.2021 tapahtuu!


Oma messuosasto on kustomoitavissa sisällöltään brändiinne sopivaksi. Minne haluatte linkkejä? Mitä tarjouksia esille? Video? Pöytä, jossa voitte keskustella osallistujien kanssa? Onnistuu!
Myyntiä ja vuorovaikutusta kävijöiden kanssa

Oma messuosasto

Lautapelaajat osaavat metsästää tarjouksia ja mikäpä parempi hetki myydä kuin hyvä messufiilis! Oma messuosasto tarjoaa mahdollisuuden:

  • Lisäätte myyntiänne messutarjouksilla
  • Kasvatatte brändinne asiantuntijastatusta keskustelemalla osastollanne messukävijöiden kanssa
  • Tuokaa pelejä esille esittelemällä niitä videoin tai videoyhteydellä osastokävijöille
  • Tavoittakaa asiakkaat messujen jälkeenkin keräämällä sähköpostiosoitteita

Valitkaa teille sopivin tapa toteuttaa messuosasto – joko koko- tai osa-aikaisella työntekijäpäivystyksellä tai kylmäosastona, jossa videot, linkit ja tarjoukset näkyvillä.

Näkyvyyttä lautapeliharrastajien parissa

Logot ja linkit esillä

Haluaisitko oman lautapelitarjontasi harrastajien näkyville? Haluaisitko nousta Googlen hakutuloksissa? Ryhtymällä sponsoriksi se onnistuu!

  • Luotettavuutenne ja tunnettavuutenne paranevat logonne ollessa esillä näkyvästi tapahtuman kävijöille
  • Googlenäkyvyytenne paranee tapahtumasivun linkkien ansiosta
Näkymät tapahtumasivulla sekä varsinaisen tapahtuman aulassa
Osallistujat voivat kommentoida, kysyä ja reagoida esitykseenne.
Katsojia uudelle julkaisulle tai teille tärkeälle asialle

30 min ohjelma päälavalla

Näiden lautapelimessujen sydän on ohjelmassa, sillä sitä kautta yhteisöllinen messufiilis välittyy parhaiten. Haluatteko esitellä uusinta julkaisuanne tai muuta asiaa messujen pamppailevassa keskiössä, päälavalla?

  • Näkyvyyttä tuotteellenne tai asiallenne messujen keskeisimmällä paikalla
  • Tieto ohjelmastanne jo etukäteen kaikkien saatavilla messujen aikatauluissa
  • Mahdollisuus saada yleisö todella innostumaan laadukkaalla esityksellä

(Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä asiattomia tai tapahtuma luonteeseen sopimattomia ohjelmanumeroita.)

Sponsoritasot

Mikä on Pöydällä Digital 2021?

Pöydällä Digital on Suomen ensimmäinen verkossa järjestettävä lautapelitapahtuma, joka on yksipäiväinen ja sijoittuu touko- tai kesäkuulle. Tapahtuma keskittyy mahtaviin puhujiin ja ohjelmanumeroihin, yhteisölliseen lautapelimeininkiin ja etälautapelaamiseen. Tapahtuma on pilotti, kiinnostusta on kartoitettu lautapeli-intoilijat ryhmässä, mutta osallistujamäärä voimme vain arvailla.

Tapahtumaa tullaan markkinoimaan ympäri Facebookin lautapeliryhmiä ja lautapelisisällöntuottajien kanavilla sekä kohdennetulla Facebook ja YouTube mainonnalla. Toivomme osallistujamäärän kipuavan 300 henkilöön, mutta tämä arvioi voi olla pahasti ylä- tai alakanttiin. Emme tiedä.

Mihin Pöydällä Digital 2021 tarvitsee sponsoreita?

Kulut verkkotapahtuman järjestämiselle ovat huomattavasti pienemmät kuin perinteisen tapahtuman. Kuluja tulee ensiluokkaisen alustaratkaisun vuoksi, joka peittoaa esimerkiksi Spiel Digital -20 tapahtuma-alustan mennen tullen. Alustaan olemme panostaneet siten, että meillä on valmiudet 1000 kävijän vastaanottamiseen. Lisäksi markkinointiin tulemme käyttämään suunnitelmiemme mukaan 100-300€.

Vapaaehtoisia tapahtuman takana on myös hyvä joukko. Toivoisimme voivamme tarjota myös tämän porukan kesken arvottavaksi peliaiheisia palkintoja.

Alhaisten kuljen vuoksi myös sponsorikulut ovat normaalia huomattavasti pienemmät. Vaikka olisit tuore tai hieman pienempi toimija lautapelialalla, uskomme, että sponsoritasoista jokainen toimija löytää itselleen sopivan tason olla mukana tukemassa tapahtumaa saaden uutta innokasta yleisöä itselleen!

Kiitos teille, ilman teitä tämäkään tapahtuma ei olisi mahdollinen!

Sponsorihaku: