Pöydällä lautapeli joulukalenteri 2019 logo
| | |

Pöydällä joulukalenteri 2019

Onko taas sen aika? Kyllä! Joulukalenteri. Googlen kävijäennätykset paukkuvat jälleen lautapelikansan rynnistäessä etsimään vastauksia joulukalenterin kummallistakin kummallisempiin kysymyksiin. Palkintoja? Oi, kyllä kiitos! Kaupallisen suomalaisen lautapelimaailman kärkinimet ovat lahjoittaneet meille mitä mahtavimman kattauksen lautapelejä, jotka ilolla jaamme eteenpäin tietäjille ja onnekkaille osallistujille!

Pöydällä lautapeli joulukalenteri 2019 logo

Luukut julkaistaan blogissa klo 0.01. Facebook, Instagram ja Twitter saavat kaikki oman tiedotuksensa kello 7. Sähköpostilistalle syötämme tietoa luukuista kerran viikossa. Vastausaikaa kaikilla luukuilla on vuoden loppuun asti. Vastaa joka päivä samalla sähköpostiosoitteella, sillä vain näin pisteesi lasketaan yhteen. Yksi vastaus/henkilö/luukku. Jokainen kerätty piste parantaa voittomahdollisuuksiasi!

Joulukalenterin luukut kurkistavat sekä kuumimpiin uutuuksiin, että vanhempiin kummallisuuksiin. Tuttua ja tuntematonta, kaikesta täytyy tietää! Viime vuoden joulukalenterin luukkuihin voit tutustua tästä. Tämän vuoden luukut tulet löytämään alla olevasta taulukosta:

[pt_view id=”f73e04bljp”]

Joulukalenteri 2019 palkinnot – mitä voin voittaa?

Ai! Herkkua, kuuminta uutta joka puolella, mahtavat kiitokset palkintojen lahjoittajille! Alla täydellisen kattava lista vuoden 2019 palkinnoista ja niiden lahjoittajista:

Asmodee Nordics: Just One (FI), VINK, Combo Color, Deep Blue

Lautapelit.fi: Copenhagen, Planet, Terraforming Mars

Pelipeikko: Epic Resort

Poromagia: Wingspan, Just One (ENG)

Snowdale Design: Dale of Merchants Collection

Joulukalenteri 2019 – miten voin voittaa?

Pisteet lasketaan mahdollisimman nopeasti vastausajan sulkeuduttua, valmista tulee toivottavasti viimeistään 10.1.2020. mennessä. Tämän jälkeen voittajiin ollaan yhteydessä. Mutta kuka voittaa?

Joulukalenterin paras (=eniten pisteitä kerännyt) saa valita koko palkintokasasta mieleisensä. Tämän jälkeen vähän arvotaan. Jokainen kerätty piste on yksi arpalippu, joten mitä enemmän tiedät, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa! Jokaisesta oikein nimetystä pelistä saa yhden pisteen ellei luukussa toisin kerrota.

Haluatko tiedon, kun joulukalenteri starttaa? Liity mukaan Pöydällä postituslistalle. Ilmoita samalla pelitoiveesi, jos voitto sattuu osumaan kohdalle, jolloin tiedämme heti, millä mestari palkitaan.

Kiitos ilmoittautumisestasi! Yksi ilmoittautuminen riittää. Luukkuihin vastaamalla keräät pisteitä kokonaisarvonnassa.

Pientä pränttiä – kerättyjen tietojen käyttö ja julkaisu

Keräämme kilpailijoiden nimen ja sähköpostiosoitteen, jotta voimme yhdistää luukkujen vastaukset samalle sähköpostiosoitteelle. Tulosten julkistusten yhteydessä voittajien etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkaistaan joulukalenterin tulos- ja vastaussivustolla. Sähköpostiosoitetta tai muita henkilökohtaisia tietoja ei julkaista tai luovuteta muille tahoille. Nimet, sähköpostiosoitteet ja vastaukset hävitetään kun palkinnot ovat löytäneet onnellisesti perille. Palkintojen postitus onnistuu vain Suomen rajojen sisällä. Pöydällä blogistien tai palkintoja lahjoittaneiden yritysten työntekijät eivät voi voittaa palkintoja.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *