|

Luukku 13 – Joulukalenteri 2017

Laadunvalvontaosastolla käydään läpi lahjat ennen lopullista paketointia. Tonttu numero 336 on juuri ylennetty kyseiselle osastolle ja hän haluaa näyttää, että hän ansaitsee paikkansa. Hän on huomannut, että suomenkielisille toivojille lähetetään englanninkielisiä pelejä. Hyvänen aika! Miten kukaan voi selvitä tuollaisista sääntövihoista? Onneksi tonttu 336 on olemassa. Hieman leikkausta, tonttu 336 laadukasta kielenkääntötaitoa sekä liimausta ja sääntövihkoset ovat paljon paremman näköiset.

Tänään on kuitenkin suuri tunnettu epäonnen päivä, keskiviikko kolmastoista! Pelilaatikot kaatuvat pöydältä ja paperinpalaset leijailevat rauhallisesti maata kohti. Lopputuloksena on sekasotku. Mitkä säännöt kuuluvat mihinkin peliin? Tästä ei tonttu 336 yksin selviä, joten huuto on selvä. Tule ja auta. Mitkä näistä sääntökatkelmista kuuluvat mihinkin peliin?

  1. To gain that Power, you need to lose a number of Victory points equal to one fewer than the number of Power gained.
  2. Pelaaja, joka valitsi roolikortin, suorittaa ensin korttiin liittyvän toiminnon, jonka jälkeen muut pelaajat suorittavat toiminnon myötäpäiväisessä järjestyksessä.
  3. Pelaaja voi ottaa minkä vain kuvapuoli ylöspäin olevan kortin tai hän voi nostaa nostopakan päällimmäisen kortin.

Maasta löytyvät seuraavien pelien laatikot:

CATAN // PUERTO RICO // TERRA MYSTICA // CITADELS // AGRICOLA // MENOLIPPU // DOMINION

Lue joulukalenterin säännöt ja muut ohjeet tästä!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *