Luukku 7 – Joulukalenteri 2017

//

Toivetontuilla on yksinkertainen tehtävä. Perehdytyksessä käydään se läpi: ”1. Avaa kirje. 2. Kirjaa toiveet ylös kiltti-tuhmaosaston Excel tontuille. 3. Silppua kirje.” Ikävä kyllä välillä vaiheet kaksi ja kolme menevät sekaisin ja tulos on jotain tämän näköistä. Kuka auttaa? Sinä. Selvitä, mitkä kolme peliä toivelistalla oli.

Toivetonttu muistaa, että listalla oli kolme lautapelitoivetta. Tonttu uskoo saaneensa sanat siten, että ne menevät ainoastaan vasemmalta oikealle. Taisi olla seitsemänvuotias lapsi…joku talouspeli…jossain oli kasvojentunnistusta…sitten oli jotain eurooppalaista linnajuttua…

Lue joulukalenterin säännöt ja muut ohjeet tästä!

Kristian Pesti

Kristian Pesti

Arvostan peleissä erityisesti vahvaa teemaa, vaikeita päätöksiä ja sopivaa kestoa suhteessa edellisten tasoon. Kaikki lyhyistä peleistä monen tunnin mättöihin sytyttävät.
Kristian Pesti

Latest posts by Kristian Pesti

  Lisää samanlaista? Tästä:

  3 kommenttia artikkeliin ”Luukku 7 – Joulukalenteri 2017

  1. Onko idea siis se, että kirjaimet ovat pystysuorilla liuskoilla, jotka oikein järjesteltynä tuottavat vaakasuoraan selkotekstiä? Vai onko vielä joku ”catch”? Jotain haisua on ainakin yhdestä pelistä, mutta vähän hukassa silti 😀

   • Hyvin temaattisesti pohdittu! Valitettavasti säännöt ja tarina nyt vähän epäselvästi. Kyseessä on siis aivan perinteinen ruudukko, jossa sanat voivat mennä ylhäältä alas, vasemmalta oikealle tai kulmittain sekä vasemmalta alhaalta oikealla ylös ja vasemmalta ylhäältä oikealla alas.

  Jätä kommentti