Pöydällä Joulukalenteri 2017
|

Pöydällä Joulukalenteri 2017 – auta meitä onnistumaan!

Alle kolme kuukautta jouluun, hurrrja homma! Melkein vuosihan tässä on taas odoteltu, missä on joulukalenteri? Ei hätää, kaikki hyvin. Valmistelut on aloitettu ja kalenteripajassa on täysi pöhinä päällä. Ja hyvänen aika sentään, kuinka paljon rakkautta teitä kohtaan onkaan ilmassa – joulukalenteri 2017 palkintosponsorien määrä on jo lähes tuplaantunut vuoteen 2016 verrattuna!

Pöydällä Joulukalenteri 2017

Mitä jo tiedämme tämän vuoden joulukalenterista?

  • Joulukalenterin kaikki luukut ovat auki vastauksille 1.-31.12. Ei enää menetettyjä luukkuja ja turhia jokapäiväisiä suorituspaineita – vastaa kun ehdit! Valitettavasti voittajan seurantaa ei voida tässä formaatissa toteuttaa, vaikka äärimmäisen viihdyttävää ja jännittävää olikin.
  • Kaikki luukut blogissa. Facebook on kiva, mutta kaikki eivät sitä käytä. Pyritään antamaan mahdollisuus myös bookittomille.
  • Uusi vastauslomake. Viime vuonna ongelmia aiheuttivat välillä ilmaan kadonneet vastaukset. WordPressin oma palautelaatikko ei toiminut kovin luotettavasti, joten tänä vuonna kokeillaan jotain parempaa.
  • Kaikki vastaukset ovat piilovastauksia. Viime vuoden ensimmäisen luukun kommenttikenttä oli aika tylsää luettavaa.

Tehtävien taso ja laatu tulee olemaan viime vuoden kaltainen. Lautapelit pysyvät luukkujen keskiössä ja pelien tunnistustehtävät eri muodoissa tulevat olemaan yleisin luukkujen takaa löytyvä tehtävä. Yksi oma luukkulempparimme saattaa kuitenkin jäädä tänä vuonna toteuttamatta. Yhteisötehtävät olivat todella mukavia, mutta luukkujen uudella aukioloajalla niiden toteutus on hieman haastavaa.

Luukkuja on rakenneltu jo hyvää vauhtia, mutta vielä ei ole vielä liian myöhäistä vaikuttaa. Uusia ajatuksia tai kehitysideoita viime vuodesta ehtii vielä antaa! Mikä oli viime vuonna pielessä? Minkälaisia luukkuja toivoisit? Mitä haluaisit palkinnoksi? Mitä ei saa missään nimessä muuttaa? Laita toiveesi sekä kehitysehdotuksesi sivun alalaidan kommenttikenttään – toiveet pyritään toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Lahjoittajat (Fantasiapelit, Lautapelikahvila Taverna, Lautapelit.fi, Martinex, Poromagia, Roxley Games sekä Todellisuuspako) muutamaa lukuunottamatta pohtivat vielä ankarasti, mitä lahjoittaa tämän vuoden joulukalenterijahtiin. Voiko heihin vaikuttaa? Mitä enemmän Pöydällä kerää seuraajia, sitä parempaa kisaan kannattaa lahjoittaa. Laita siis sana kiertämään, jotta ihmeiset osaavat valmistautua joulun tuloon ja saatte ansaitsemaanne priimaa palkaksi tietämyksestänne!

Pelottaako, että joulukalenteri menee ohi? Ei hätää, tilaa alta uutiskirjeemme tai tykkää meistä Facebookissa ja mikään ei mene ohi! 

Toimintalistaus lyhyesti:

  1. Kommentoi ja paranna joulukalenteria!
  2. Laita sana kiertämään!
  3. Tilaa uutiskirje/Tykkää Facebookissa joulukalenteripäivityksien saamiseksi

Sinua saattaisi kiinnostaa myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 

2 kommenttia

  1. Pakopelit ovat kovassa huudossa – pystyisikö kalenteriin tekemään pakopeliaiheisia luukkuja (tai jopa sarjan luukkuja, esim. sunnuntailuukut muodostaisivat jonkinlaisen kokonaisuuden, “Pelasta pukki pelien pulmasta”!
    Tunnistettavien pelien aikaskaalaa voisi laajentaa (en tosin muista, oliko viime vuonnakaan erityisen kapea skaala).