joulukalenteri 2018 yhteistyökumppanit
| | |

Pöydällä joulukalenteri 2018 [+ mahdollisuus voittaa 20 joulukalenteripistettä!]

158 Jakoa
joulukalenteri 2018 yhteistyökumppanit

Pöydällä joulukalenteri 2018, eihän kukaan ilman sitä voisi joulua viettää? Ei tietenkään. Siksi vietämme koko joulun kanssasi. Ihanaa! Ja kaikki toimii vahvasti viime vuoden tapaan. Joulukalenterissa on mukava kattaus palkintoja anteliailta yhteistyökumppaneiltamme, joten pikkuhiljaa kannattaa alkaa tankata ruosteista lautapelitietämystä. Luukutkin ehdimme vaihtaa viime vuodesta. Ahkeria setiä ja tätejä.

Luukut julkaistaan blogissa klo 0.01. Facebook, Instagram ja Twitter saavat kaikki oman tiedotuksensa kello 7. Sähköpostilistalle syötämme tietoa luukuista kerran viikossa. Vastausaikaa kaikilla luukuilla on vuoden 2018 loppuun asti. Vastaa joka päivä samalla nimellä ja sähköpostiosoitteella, sillä vain näin pisteesi lasketaan yhteen. Yksi vastaus/henkilö/luukku. Jokainen kerätty piste parantaa voittomahdollisuuksiasi!

Joulukalenterin luukut kurkistavat sekä kuumimpiin uutuuksiin että vanhempiin kummallisuuksiin. Tuttua ja tuntematonta, kaikesta täytyy tietää! Viime vuoden joulukalenterin luukkuihin voit tutustua tästä.

[pt_view id=”66848a257p”]

Joulukalenterin palkinnot – mitä voin voittaa?

Suuret kiitokset palkintoja lahjoittaneille yrityksille! Vähän voisi hiljaista olla ilman heitä tämä homma, joten kumarruksia, niiauksia ja muita ystävällisiä eleitä heidän suuntaansa saa esittää.

Asmodee Nordics: Azul, Century Spice Road, Majesty

Cafe Boardgame: 2x 10 kerran lahjakortti

Lautapelikahvila Taverna: 10 kerran lahjakortti

Lautapelit.fi: Carcassonne: Safari & Hokkaido

Pelipeikko: Tiny Epic Zombies Deluxe Kickstarter Edition

Poromagia: Holding On: The Troubled Life of Billy Kerr & Small Star Empires 2nd Edition

pelit Majesty, Century spice road, Azul, Holding on, Tiny epic zombies, Hokkaido, Carcassonne safari & Small star empires

Joulukalenteri 2018 – miten voin voittaa?

Pisteet lasketaan mahdollisimman nopeasti vastausajan sulkeuduttua, valmista tulee toivottavasti viimeistään 7.1.18. mennessä. Tämän jälkeen voittajiin ollaan yhteydessä. Mutta kuka voittaa?

Joulukalenterin paras (=eniten pisteitä kerännyt) saa valita koko palkintokasasta mieleisensä. Tämän jälkeen vähän arvotaan. Jokainen kerätty piste on yksi arpalippu, joten mitä enemmän tiedät, sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa! Jokaisesta oikeasta vastauksesta saa viisi pistettä ellei luukussa toisin kerrota.

Kerää pisteitä loppuarvontaan jo nyt – laita kalenteri jakoon!

Hyväsydämisiä nuo lahjoittajat. Mutta entä jos meitä olisi enemmän? Jos kalenteri kasvaisi? No, kyllähän palkintojen eteen nähtäisiin kovasti enemmän vaivaa ja onhan se kivempaa mitä kuumempana kisa käy! Laita Pöydällä seurantaan ja kalenteri jakoon käyttämissäsi medioissa! Kiitokseksi arvomme jakajien kesken 10×20 joulukalenteripistettä.

HUOM! Paras on silti paras. Nämä pisteet toimivat vain loppuarvonnassa, ei kokonaispisteitä laskettaessa.

Kaupan päälle saat kaikki blogin tulevat artikkelit suoraan sähköpostiin loppuelämäsi ajan! Mahtavuutta! Voi sen kyllä peruakin. Kamala ihminen.

Pientä pränttiä – kerättyjen tietojen käyttö ja julkaisu

Keräämme joka luukussa kilpailijan nimen ja sähköpostiosoitteen, jotta voimme yhdistää luukkujen vastaukset samalle nimelle. Tulosten julkistusten yhteydessä voittajien etunimet ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkaistaan joulukalenterin tulos- ja vastaussivustolla. Sähköpostiosoitetta tai muita henkilökohtaisia tietoja ei julkaista tai luovuteta muille tahoille. Nimet, sähköpostiosoitteet ja vastaukset hävitetään kun palkinnot ovat löytäneet onnellisesti perille. Palkintojen postitus onnistuu vain Suomen rajojen sisällä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *