joulukalenteri 2018 luukku 15
| | |

Luukku 15 – Joulukalenteri 2018

joulukalenteri 2018 luukku 15

Portugalissa viimeisimpänä käynyt pelaaja ottaa itselleen aloitusmerkin ja asettaa sitten kullekin tehdasalustalle 4 sattumanvaraista pussista otettua laattaa. Joukkuepelissä aseta kaverisi nappula oman nappulasi alle tai päälle.

Tavoitteena on kerätä eniten pisteitä pelin loppuun mennessä. Peli päättyy sen kierroksen jälkeen, jonka aikaa vähintään yksi pelaaja saa seinälleen viiden peräkkäisen laatan vaakasuoran rivin.

Valittu pelaaja ottaa laatan käteensä ja aloittaa sillä oman planeettansa. Sen jälkeen hän päättää, kuka ottaa seuraavan laatan ja niin edelleen, kunnes jokainen on saanut yhden laatan.

Joukkue voi millä tahansa vuorollaan asettaa kaksinkertaistuskortin minkä tahansa kahden vastaavuudeltaan samanarvoisen korttinsa väliin (katso kaaviota). Jos nämä kortit käännettyinä osoittautuvat suoraan vastaaviksi, joukkue saa 6 pistettä 3:n asemesta. Epäsuora vastaavuus ei tuota lisäpisteitä.

Pelaaja jolla on eniten tulivuoria pelin lopussa, kärsii rangaistuksen. Hän menettää pisteen jokaisesta tulivuoresta planeetallaan. Jos tulivuorien määrässä on tasapeli, kaikki tasoissa olevat pelaajat menettävät pisteitä.

Lue joulukalenterin säännöt ja ansaitse 20 ylimääräistä arpalippua loppuarvontaan tästä!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *