|

Musiikkia, olkaa hyvät!

Musiikki lisää olennaisesti tunnelmaa moneen asiaan: Hyvästä elokuvasta loistavan tekee usein täydellisesti yhteensopiva soundtrack ja salitreeneihin saa hyvää lisäsykettä tarpeeksi menokkaasta soittolistasta. Tämä pätee täysin myös lautapelaamiseen, lautapeli musiikkia tarvitaan! Vahvasti temaattinen peli vetää sisäänsä vieläkin syvemmälle kun äänimaailma on tarkasti ja harkiten rakennettu. Dead of Winter ja taustalla soiva Spice Girls ei vaan toimi.

Sopivan musiikin löytäminen on kuitenkin joskus vaivalloista, joten laitetaan hyvä jakoon. Alla musiikkia muutamiin eri teemoihin ja peleihin sopiviksi etsittynä, Lautapeli musiikkia Spotify soundtrack muodossa, olkaa hyvät! Listat on helppo laittaa nautittavaksi, joko suoraan selaimella klikkaamalla linkkiä ja homma pyörimään. Jos koneelta tai mobiililaitteesta löytyy Spotify, pääsee näiden linkkien kautta tarkastelemaan listoja sovelluksen kautta. Viimeisenä vaihtoehtona voi etsiä Spotifyn kautta listan nimellä, esimerkiksi Boardgaming Horror.

Nämä soittolistat ovat meillä jatkuvassa käytössä, joten ne myös päivittyvät pelikertojen myötä. Lisäksi uusia soittolistoja uusien pelien mukana on luvassa, joten listaa kannattaa pitää silmällä.

lautapeli musiikkia spotify

Lautapeli musiikkia teemoittain – Spotify soittolistat

Kauhu (Eldritch Horror, Elder Sign, Dead of Winter)
Fantasiarakentelu (Terra Mystica, Caverna, Village)
Cyberpunk (Netrunner, The Resistance)
Fantasia (Mage Knight, Castles of Mad King Ludwig, Lords of Waterdeep)
Avaruus (Eclipse, Twilight Imperium, Imperial Assault)
Modernia rakentelua (Power Grid, Suburbia)
Klassinen aikakausi (Rococo, Vinhos, Saint Petersburg)
Merirosvoilua (Manila, Loot!, Merchants and Marauders, Robinson Crusoe)

Jos arvon lukijakunnalta löytyy hyviä lautapelisoittolistoja niin jakoon vaan, arvostus olisi suuri!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 

2 kommenttia