Lands of Galzyr YT thumbnail
| | |

Ensipuraisu: Lands of Galzyr – miksi emme bäkänneet tätä?

Avoin maailma, syvä tarina, mahtavat komponentit! Mutta silti, ei bäkkäystä? Toimi nopeasti, Lands of Galzyr kerää parhaillaan rahoitusta Gamefoundissa. Lue kaikki ja jos kiinnostuit, bäkkää sitä tästä!

Lands of Galzyr on Snowdale Designin viimeisin tuotos. Peli sijoittuu Dale of Merchantsista ja Dawn of Peacemakersista tuttuun eläinväen asuttamaan Daimyrian maahan.

Pelaajat pyrkivät keräämään mainetta ja kunniaa seikkailessaan ympäri maata törmäten mitä kummallisimpiin otuksiin ja jännittäviin seikkailuihin. Peli jatkuu pelistä toiseen – keräämäsi tavarat, tekemäsi tehtävät ja ansaitsemasi taidot pysyvät pelistä toiseen.

Lands of Galzyriä voi pelata 1-4 pelaajalla ja yksi peli kestää 60-150 minuuttia. Jokaista pelisessiota ei tarvitse pelata samalla pelaajaporukalla vaan peli kestää hyvin vaihtelut pelaajissa ja pelaajamäärissä.

Lands of Galzyr on puhdas tarinapeli. Pelaajat liikkuvat laudalla ja kohtaavat eri tarinoita, jotka luetaan pelin äpistä. Tarinassa eteen tulee valintoja, jotka ratkaistaan joko hahmon tai esineiden ominaisuuksia käyttämällä tai noppia heittämällä.

Lands of Galzyrin taide on Snowdale Designin Sami Laakson äärimmäisen kaunista käsialaa. Pelilautaa myöten koko paketti on harmoninen kokonaisuus. Peliä on helppo pelata ja sen tarinaan saa uppouduttua tuntikausiksi.

Peli toimii ehdottomasti parhaiten pelaajille, joita kiinnostaa sen tarinasta nauttiminen.

Samankaltaisia pelejä

Arkham Horror – Pelillisesti kohtuullisen samaa – lue tarina ja heitä noppaa. Arkham Horrorissa on kiire estää maailman täydellinen romahtaminen pelistä toiseen, Lands of Galzyr taas jatkuu pitkään, mutta rauhallisemmissa tunnelmissa. Tarina on eheämpi kokonaisuus eikä yksittäisiä tarinapurskahduksia.

Above and Below / Near and Far – Näiden pelien tarinakirja sinänsä muistuttaa Lands of Galzyriä, mutta lopulta ne ovat yksittäisiä pölinöitä, joilla ei ole mitään merkitystä kokonaisuuden kannalta. Lands of Galzyrin tarina jatkuu ja valinnoilla on merkitystä jatkonkin kannalta. Toisaalta samanlaista peliä ei Lands of Galzyristä löydy taustalta vaan Lands of Galzyr on nimenomaan tarinaa.

7th Continent – 7th Continent muistuttaa paljon Lands of Galzyriä. Molemmissa tarina jatkuu pelistä toiseen ja maailmasta keräillään tavaroita, joilla asioita voi tehdä toisella tavalla. 7th Continentissä matka saattaa päättyä kesken, jos ei pärjää, Lands of Galzyrissä ei.

Muiden näkemyksiä Lands of Galzyristä

Anton VS: Katso video tästä.

Noppapotti: Lue Miiran mietteet tästä.

Todellisuuspako: Lue Kaitsun tuntemuksia täältä.

Lautapeliopas: Lue Lautapelioppaan artikkeli tästä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *