|

Haaste: Top 10 pelattuna ennen vauvaa [FAILED]

bggtop10

Vauvan arvioitu saapumisaika on noin puolentoista kuukauden päässä. Pelko on suuri, jäävätkö pelit vähemmälle? Kauhistuttava ajatus. Tätä varten olemme asettaneet seuraavan haasteen. Boardgamegeekin top 10 pelit ovat kovaa ja mielenkiintoista valuuttaa. Kaikki eivät ole vielä kuitenkaan kokeneet pehmeiden käsiemme arvostavaa kosketusta. Asiaan on saatava muutos.

Haaste on siis seuraava, jokainen Boardgamegeekin (ystäville BGG:n) top 10 peli kokee vähintään yhden pelikerran kanssamme ennen vauvan syntymää. Tilannetta huomattavasti helpottaa se, että osaa peleistä on jo pelattu.

Tässä tämän hetkinen tilanne:

top10

Haasteen viimeisin saavutus on Caverna noin kaksi viikkoa sitten. Sen jälkeen pöydälle päätyi Power Grid. Kuten kuvasta huomaa, se oli paha virhearvio. Burgundin linnat on törkeästi kiilannut Power Gridin ohi, joten pelikerta oli haasteen kannalta turha.

Pelattavana siis vielä: Twilight StruggleThrough the Ages: A Story of Civilization [6.6.], Mage Knight Board Game ja The Castles of Burgundy.

Kirjaston valikoimissa on saatavilla Twilight Struggle, Through the Ages sekä Mage Knight. Castles of Burgundyn hankinta on vielä kysymysmerkki. Lisähaasteena on vauva. On mahdollista, että tämä otus ei pidä luvatusta aikataulusta kiinni ja pyrkii maailmaan odotettua aikaisemmin. Jokainen heti on siis taistelua aikaa ja vauvaa vastaan…

Tilannepäivityksiä haasteen etenemisestä luvassa tähän kirjoitukseen.

[PÄIVITYS 6.6.2015]: Haa! Through the Ages pelattu! Ensimmäisenä tuli mieleen Nations. Tuntuu, että jopa aika rohkeasti Nationsissa otettu tästä ideaa. Oman pelilaudan päivittely tuntui kuitenkin aika työläältä ja epäintuitiiviselta. Toisaalta strategiointia pelissä kyllä riittäisi hyvinkin paljon, joskaan ensimmäisellä kerralla sitä ei meillä oikein näkynyt…throughtheages

 

[PÄIVITYS 24.6.2015]: Haaste epäonnistunut. Lue lisää tästä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *