BGG Top 10 haaste: FAILED

bggtop10failed

Twilight Strugglen säännöt odottivat pöydällä. Ne oli kertaalleen luettu läpi ja vaativat vain viimeiset silmäilyt ennen kuin peli lähtisi käyntiin. Peli oli ajateltu pelattavaksi seuraavana päivänä. Haaste olisi sen jälkeen kahta peliä vaille valmis. 24.6. tapahtui kuitenkin jotain, joka järisytti haastetta pohjiaan myöten. Meidät oli lyöty.

Aikaa piti olla vielä noin kolme viikkoa. Pahin haastajamme, tuo pahamainen vauva, päätti kuitenkin tehdä äärimmäisen muuvin ja syöksyi kohti maailmaa täysin odottamatta. Tappio oli ilmeinen. Vauva oli voittanut meidät. Haaste epäonnistui.

Perheemme on ollut kuukauden verran siis kolmen hengen laajuinen ja tämä on asettanut prioriteetit ja ajankäytön uudelle tolalle. Tästä johtuen pelit ovat jääneet joksikin aikaa kokonaan sivuun, kuten myös blogi. BGG Top 10 haaste saa odottaa.

Ei kuitenkaan huolta! Palaamme vähitellen jälleen lähes entiseen pelitahtiin ja samalla blogikin alkaa elää jälleen vanhaa elämäänsä. Scythen pelitestaus jäi kuitenkin ikävästi vaiheeseen. Saimme vielä paikan toisessa aallossa, mutta työ- ja vauvakiireiden vuoksi se taitaa ikävä kyllä jäädä tältä osin yhteen testikertaan. Palaamme kuitenkin Scythen pariin kun se julkaistaan.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 

5 kommenttia

  1. Tsemppiä vauvan hoitoon! Oma esikoinen saapui viime jouluna ja kyllähän siinä kaikki pelailu jäi muutamaksi kuukaudeksi jäihin, mutta ensi kuussa on tarkoitus osallistua läheisen lautapelikerhon iltoihin. Scythen testailu toi minut näille sivuille ja jatko odotetaan!

    1. Kiitos Renni! Sitä tarvitaan! Kyllä tästä pikkuhiljaa pysty taas alkaa pelailemaan ja blogailemaan. Mekin odotetaan, että päästään testamaan Scytheä uudestaan. 🙂